رویداد جهانی گلوبالگیمجم 2023
Global Game Jam 2023
مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان
گلوبالگیمجم (بهاختصار GGJ) یا محفل بازیسازی جهانی، یک دورهمی بازیسازی سالانه است که در سرتاسر دنیا بهصورت همزمان برگزار میشود. هدف این رویداد در کنار هم قرار دادن عناصری مثل خلاقیت، همکاری و تجربه در زمینه بازیسازی است. مشارکتکنندگان در این رویداد در مکانهای معتبر و ثبتشده برای پیادهسازی کردن ایدههای خود در قالب گروههایی گرد هم میآیند و بازیهای جدید خلاقانه و مبتکرانه را در وقت محدود میسازند که تجربهی نابی را بههمراه دارد. توضیحات بیشتر را در سایت جهانی این رویداد ببینید.
بعد از پایان دوران دوری کرونا، امسال نیز از چهارشنبه 12 بهمن تا جمعه 14 بهمن 1401 در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان، میزبان این رویداد جهانی خواهیم بود (یکی از 9 میزبان ایران و تنها میزبان در اصفهان).
چرا در این رویداد شرکت کنم؟
برنامه زمانبندی رویداد
سهشنبه 11 بهمن
19:00 تا 20:00 – پیشرویداد مجازی در دیسکورد – گپ و گفت غیررسمی و آشنایی با دیگران
چهارشنبه 12 بهمن
09:00 – پذیرش
09:30 – آغاز رسمی مراسم افتتاحیه (معرفی رویداد و گذری بر ادوار قبل، معرفی مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان، پخش ویدئوی معرفی رسمی رویداد، کارگاه «چگونه در GGJ زنده بمانیم» توسط امیررضا انواری (بازیساز باسابقه و مدیر استودیو پاپاتا)، پخش ویدئوی تم رویداد 2023)
11:00 – تیمسازی و پذیرایی و استقرار تیمها
11:30 – آغاز کار تیمی و ایدهپردازی
پنجشنبه 13 بهمن
09:00 – صبحانه
10:00 – بررسی و ارائهی ایدهها
10:30 – کارگاه «چطور بسازیمش؟!»
11:00 – کار تیمی
جمعه 14 بهمن
09:00 – صبحانه
10:00 – جلسات تیمها با منتورها
11:00 – ادامه کار تیمی
18:00 – ارائه ایدهها
امیررضا انواری فارغالتحصیل مهندسی نرمافزار و مدیرعامل استودیو بازیسازی پاپاتا و طراح بازیهای موفق هشتمین حمله 2، کات و سبقت است و علاقهمندی فراوانش به تولید محصول و کار تیمی باعث مشارکت در تولید چندین محصول موفق در بازار ایران شده است. او همچنین تجربه خوبی در توسعه بازیهای رایانهای بر اساس تحلیل رفتار بازیکنان دارد.
علیاصغر حیدری فارغالتحصیل مهندسی فناوری اطلاعات و طراح و آرتیست گیم و مدیر تیم ندای بازی (Call of Game: COG) است که در هکاتون بازیهای جدی 1399 موفق به کسب رتبهی اول حوزهی اصفهان و برندهی جایزهی بهترین بازی شناختی شد. علی تجربه خوبی در تدریس سبکهای هنری بازی و سطوح مختلف فوتوشاپ نیز دارد.
محمدرضا تاجریان، فارغالتحصیل مهندسی کامپیوتر از دانشگاه اصفهان و برنامهنویس بازی در استودیو بازیسازی پاپاتا و استودیو بازی و انیمیشن هوگو است. بازی ستارگان (Stars) و نبرد فضایی، از جمله بازیهایی هستند که او به عنوان برنامهنویس در تولید آنها نقش داشته است. محمد مدرس یونیتی و از برنامهنویسهای باتجربه گیم در اصفهان است.
علی دشتیان، برنامهنویس، طراح بازی و مدیر تیم بازیسازی سایرس گیمز مستقر در مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان است که تجربهی برنامهنویسی و طراحی بازیهای مختلفی را دارد و در جشنواره بازیهای جدی سال ۱۳۹۹ بنیاد ملّی بازیهای رایانهای، در دو بخش استانی و کشوری رتبهی نخست را بهدست آورد. تیرک یکی از بازیهای ساختهی تیم اوست که در بازار و مایکت منتشر شده است.
نکات مهم:
متاسفانه این فرم دیگر در دسترس نیست .
برای اطلاع از تخفیفها و شرایط پرداخت قسطی به شناسه uicvgame در تلگرام یا اینستاگرام پیام بدهید یا با شماره ۰۹۱۳۷۵۰۰۴۰۷ در ارتباط باشید.
جهت اطلاع از رویدادهای دیگر، کانال تلگرامی و صفحهی اینستاگرام ما را دنبال کنید. گروه تلگرامی باشگاه بازیسازان دانشگاه اصفهان نیز محلی برای اشتراک دانستههای مرتبط، معرفی خودتان و آنچه میدانید و آنچه دوست دارید بدانید و ساختن تیمهای جدید است.